Suuri tapahtumakokonaisuus Jyväskylän Paviljongissa 9.-10.4.2016.

Mediatiedote
 
Suuri tapahtumakokonaisuus Jyväskylän Paviljongissa 9.-10.4.2016. Samaan aikaan järjestetään Kädentaitomessut, Hyvinvointimessut, Antiikkimessut sekä Nordia 2016 postimerkkinäyttely.
 
Kädentaitomessuilla kotimaiset käsityöläiset esittelevät osaamistaan. Messut tarjoavat kädentaitajien laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, sisustustuotteita sekä tuotteita kodin kaunistamiseen. Valtakunnallisilla messuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Tarjolla on myös tarvikkeita, materiaaleja ja työvälineitä omiin tarpeisiin. Kädentaitajat esittelevät niin ikään yksilöllisiä asusteita aikuisille ja lapsille ja paljon muuta uniikkia. Mukana on runsaasti uusia näytteilleasettajia.
 
Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Näille messuille ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin. Hyvinvointimessut ovat laajentuneet merkittävästi aikaisemmilta vuosilta.
 
Antiikkimessut ovat puolestaan keräilijöiden aarreaitta, onhan esillä tavaraa laidasta laitaan. Klassisimpia keräilykohteita ovat vuodesta toiseen posliini- ja lasiesineet, mutta uusia keräilykohteita keksitään jatkuvasti lisää. Tänä päivänä myös vanhat, yksilölliset huonekalut ja korut ovat suosittuja.  Antiikkimessuilla on esillä nostalgiaa herättävä peltilelu- ja rasiakokoelma. Antiikki Maini ja Veli arvioi messukävijöiden antiikki- ja taide-esineitä molempina messupäivinä.
 
Yhteismessuilla on ennätysmäärä näytteilleasettajia, mukaan on ilmoittautunut yli 300 näytteilleasettajaa eri puolilta Suomea.
 
Kädentaitomessut yhdessä Hyvinvointimessujen ja Antiikkimessujen kanssa pidetään Jyväskylän Paviljongissa 9.-10.4.2016. Messut ovat avoinna lauantaina 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16.
 
 
 
Lisätietoja, ystävällisin terveisin
 
Sari Kallio, messutuottaja
Mediapro Messut
050-3288835
sari.kallio@mediapromessut.fi