SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Jyväskylään

SuperPark tuo viihteellisen liikunnan osaksi Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongin ympärivuotista tarjontaa.
 
SuperPark avaa uuden sisäaktiviteettipuiston Jyväskylään. Lapsia, nuoria ja aikuisia viihteellisesti liikuttava SuperPark tulee Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongin yhteyteen. Ketjun seitsemäs, 2800 m² kokoinen puisto avaa ovensa kesäkuussa 2017.
 
SuperPark Jyväskylä käsittää kolme teema-aluetta; leikkimieliseen liikkumiseen sopivan seikkailualueen, eri lajien kokeiluun tarkoitun Game Arenan sekä vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliineille pyhitetyn Freestyle Hallin. Digitaalisuus on valjastettu vauhdittamaan liikkumista.
  
“Kaikissa SuperParkeissa on digitaalisesti viritettyjä liikunnallisia aktiviteetteja, joiden viimeisimmät versiot tulevat Jyväskylään. Asiakkaat voivat avata henkilökohtaisen käyttäjätilin, jonne puistovierailun aikana syntyvät suoritukset ja kokemukset voi tallentaa ja josta ne voi halutessaan jakaa eteenpäin", kertoo SuperPark Oy:n kehitysjohtaja Taneli Sutinen.
 
Sutinen näkee, että Paviljonki ja SuperPark tulevat hyötymään monella tavoin toisistaan.
 
“SuperPark tarjoaa messuille vakituisen oheisohelman, joka vetoaa sekä perheisiin, että vaikeasti tavoitettaviin teini-ikäisiin. Sesonkeina meillä puolestaan on mahdollisuus laajentaa puistosisältöämme viereisiin messuhalleihin. Tilat mahdollistavat myös, että voimme tehdä omista tapahtumistamme jatkossa aikaisempaa suurempia”, sanoo Sutinen.  
 
Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahkon mielestä SuperPark sopii mainiosti Paviljonkiin, josta tulee nyt aidosti entistäkin monipuolisempi ja sisältötarjonnaltaan Suomen oloissa ainutlaatuinen messu-, kokous- ja tapahtumakeskus.
 
“SuperParkin tulon myötä koemme, että Paviljongista tulee kaikille jyväskyläisille ympärivuotinen tapahtumakeskus, sekä samalla matkailijoiden ykköskohde Jyväskylässä”, Juha Rahko sanoo.
 
SuperPark Jyväskylän yhteyteen avataan myös konseptiin kuuluva ravintola Robson’s Grill & Cafe. Puisto ja ravintola työllistävät yhteensä noin 15 henkilöä, jotka ovat pääosin nuoria. SuperPark Jyväskylän kävijätavoite on 100 000 asiakasta per vuosi.
 
Vuonna 2012 perustettu SuperPark on kotimainen kasvuyritys, jolla on hyvät näkymät myös kansainvälisille markkinoille. Pisimmällä suunnitelmat ovat Ruotsissa ja Kiinassa, joissa molemmissa ensimmäiset SuperParkit avataan vuoden 2017 aikana.
 
 
FAKTAT
SuperPark Jyväskylä,
•    Avataan kesäkuussa 2017
•    Kokonaisinvestointi noin 1,3 Me
•    Työllistää noin 15 henkilöä
•    Puiston koko 2800 m²

  • Sesonkiaikana puiston kokoa mahdollisuus laajentaa noin 4000 m²:iin

 
Lisätiedot:
Taneli Sutinen, SuperPark Oy, kehitysjohtaja
+ 358 40 524 9928, taneli.sutinen@superpark.fi
 
Juha Tanskanen, SuperPark Oy, toimitusjohtaja
+358 400 415 563, juha.tanskanen@superpark.fi
 
Vesa Pohjonen, Jyväskylän Messut Oy, myyntijohtaja
+ 358 50 325 7636, vesa.pohjonen@jklmessut.fi
 
Kuvamateriaalia median käyttöön:
https://www.dropbox.com/sh/vobd48wxcnbyexd/AADetOqsy-DKkC4ZPYc-O71Oa?dl=0
 
SuperPark -sisäaktiviteettipuistot tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen. SuperPark Oy omistaa ja operoi sisäaktiviteettipuistoja Oulussa, Turussa, Tampereella, Espoossa, Vantaalla ja Vuokatissa (Angry Birds Activity Park). Ruotsissa ja Kiinassa SuperPark avaa ensimmäiset puistonsa vuoden 2017 aikana. Lisenssisopimuksella toimivia kohteita ovat SuperCorner Pitkälahti (Kuopio) sekä 2017-2018 avautuvat SuperPark Sveitsi, SuperCorner Mikkeli ja SuperCorner Kalajoki. Managementin lisäksi omistajia ovat Matkailurahasto Nordia Oy, Suomen RH-Yhtiö Oy, Magic Angel Oy ja Restamax Oyj. Lisätiedot: www.superpark.fi
 
Jyväskylän Messut Oy tuottaa ainutlaatuisia tapahtumia Jyväskylässä, tapahtumakeskus Paviljongissa. Tavoitteena on luoda tapahtumissamme asiakaskokemus joka jättää muistijäljen. Tunne on mukana myös liiketoiminnassamme. Meillä on tapahtumakokemusta yhteensä yli 100-vuotta. www.jklmessut.fi