Jyväskylä, 12.2.2016                               
Vapaa julkaistavaksi
 
 
Mukana Nuori Koirataituri -osakilpailu ja kaikkien rotujen pentunäyttely

ShowlinkPets-lemmikkieläintapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 12.–13. maaliskuuta

Lemmikkiharrastajien suurtapahtuma ShowlinkPets 2016 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 12.–13. maaliskuuta. Toista kertaa järjestettävä ShowlinkPets tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikille lemmikkieläimistä kiinnostuneille: kokeneille harrastajille, harrastusta vasta aloitteleville ja lapsiperheille.

Suomen Kennelliitossa on meneillään nuorison teemavuosi. Sen kohokohtana Kennelliitto järjestää ensimmäisen Nuori Koirataituri -kilpailun, jossa nuoret pääsevät esittelemään koiraosaamistaan ja koiratietämystään. Yksi viidestä osakilpailusta pidetään ShowlinkPets 2016 -messuilla sunnuntaina 13. maaliskuuta. Kilpailussa on kaksi sarjaa: 12–14-vuotiaat ja 15–17-vuotiaat. Molempien sarjojen kaksi parasta pääsee Nuori Koirataituri -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä joulukuussa.

ShowlinkPets-messuilla järjestetään myös kaikkien rotujen pentunäyttely Royal Canin Puppy Show 12.–13. maaliskuuta. Pentunäyttelyyn kuuluvat myös junior handler-, lapsi & koira- sekä paras pari -kilpailut.

Koiranäyttelyiden lisäksi ShowlinkPets tarjoaa monenlaista muutakin ohjelmaa. Luvassa on ainakin kaksi kaninäyttelyä ja marsunäyttely. Areenalla esiintyvät muun muassa Sepän Sirkuskoirat, Koirakoulu Onni sekä frisbeekoirat

ShowlinkPets 2016:n tuottavat Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy ja Sevent Oy yhteistyössä Jyväskylän Messut Oy:n kanssa. Lemmikkimessujen rinnalla Jyväskylän Paviljongissa järjestetään 12.–13. maaliskuuta Jyväskylän Kirjamessut 2016, Viini 2016- ja Ruoka 2016 -messut. Kaikkiin neljään tapahtumaan pääsee yhdellä pääsylipulla.

Lisätietoja:
tuottaja Marko Sormunen, Sevent Oy, puh. 040 567 0988, www.sevent.fi

Lisätietoja ShowlinkPets -tapahtumasta:
projektipäällikkö Erika Paqvalin-Skurnik, Showlink Oy, puh. 050 388 6370