Jyväskylä, 7.1.2015
Vapaa julkaistavaksi
 
 
 
Uusi lemmikkieläinten ja lemmikkiharrastajien suurtapahtuma
 

ShowlinkPets 2015 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 21.–22 maaliskuuta

 
Lemmikkieläimet ja niistä kiinnostuneet kokoontuvat Jyväskylään maaliskuussa. Uusi lemmikkiharrastajien suurtapahtuma, ShowlinkPets 2015, järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 21.–22.3.  Tapahtuma tarjoaa nähtävää ja koettavaa kokeneille harrastajille, harrastusta vasta aloitteleville, lapsiperheille ja kaikille lemmikkieläimistä kiinnostuneille.
 
Messuilla on runsaasti mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa. Suomen Kennelliiton järjestämässä pentunäyttelyssä arvostellaan kaikki koirarodut. Viikonlopun aikana järjestetään myös junior handler-, lapsi & koira- sekä paras pari -kilpailut. Kennelliiton Hau life -osasto tarjoaa kävijöille neuvoja koiran hankintaan ja hoitoon sekä antaa vinkkejä koiraharrastukseen ja apua arjen pieniin pulmiin.
 
Jyväskylän kani- ja jyrsijäyhdistys toteuttaa messuilla kaninäyttelyn lisäksi lemmikkipupukilpailun, jonne perheen pienimmät voivat tuoda omat pupunsa arvosteltaviksi.
 
Tapahtuman info-lavalla järjestetään tietoiskuja lemmikkieläimistä sekä niiden hankinnasta ja hoidosta. Lemmikkieläinyhdistysten osastoilla vieraat pääsevät näkemään tuttuja ja vähän eksoottisempiakin lemmikkejä. Ohjelmassa on myös kissojen esittelynäyttely, frettinäyttely, rotta-agility ja paljon muuta
 
ShowlinkPets 2015 -tapahtuman tuottavat Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy ja Sevent Oy yhteistyössä Jyväskylän Messut Oy:n kanssa. Lemmikkimessujen rinnalla järjestetään Jyväskylän Kirjamessut 21.–22.3. sekä Viinimessut 20.–21.3. Kaikkiin kolmeen tapahtumaan pääsee yhdellä pääsylipulla.
 
Lisätietoja:
tuottaja Marko Sormunen, Sevent Oy, 040 567 0988
Erika Paqvalin-Skurnik, Showlink Oy, 040 539 5257