MEDIATIEDOTE                                                                                                                
21.3.2017

Mobiili kuuntelu™ testissä Kirja2017-messuilla Jyväskylässä

Jyväskylän Kirjamessuilla kokeillaan uutuutta eli SaltemVox Oy:n kehittämää Mobiilia kuuntelua lauantaina 25.3.2017.
 
Messuvieraan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että koko Keskisuomalainen -päälavan messuohjelma on kuunneltavissa omalla kännykällä messualueella. Mobiili kuuntelu™ ei vaadi sovelluksen latausta tai rekisteröitymistä, mutta kävijöitä muistutetaan ottamaan kuulokkeet mukaan.
 
Messuvieras voi kuljeskella messualueella tai istua kahvilla samalla kuin kuuntelee messuohjelmaa. Koska Mobiilin kuuntelun viive on vain noin sekunnin luokkaa, messuvieras voi aloittaa kuuntelun omalla kännykällään, saapua lavan luo kesken esityksen ja jatkaa saumattomasti kuuntelua lavan lähikaiuttimista.
 
Haluamme tarjota kävijöillemme mahdollisuuden tutustua uuteen Mobiili kuuntelu™ -palveluun. Tavoitteena on myös tulevaisuudessa kehittää messujen elämyksellisyyttä ja tunnelmaa. Esiintymislavat ohjelmineen sijaitsevat messuhalleissa, joten tapahtuma-aikana tämä saattaa välillä olla äänentoiston kannalta haasteellinen ympäristö. Mobiili kuuntelu™ -palvelu antaa kävijälle vapauden seurata ohjelmaa mistä tahansa messualueella, Jyväskylän Messut Oy:n tuottaja Jaana Airikainen kiittelee. Odotamme mielenkiinnolla osallistujien kommentteja, jatkaa Airikainen.
 

Lisätietoja:
 
Kirja, Ruoka, Viini ja ShowlinkPets2017 -messut, tuottaja Jaana Airikainen, 050 3725620 www.jklmessut.fi/kevatmessut
SaltemVox Oy Toimitusjohtaja Paula Savolainen, 050 448 1180 www.saltemvox.com
 

Kirja, Ruoka, Viini ja ShowlinkPets2017 -messut on keskisen Suomen kevään suurin kulttuurin ja vapaa-ajan messutapahtuma jatkaa kasvuaan. Koko Paviljongin täyttävä perhetapahtuma tarjoaa ajankohtaista tietoa ja viihdettä Kirjan, Ruuan, Viinin ja Lemmikkien ystäville.
 
SaltemVox Oy on siilinjärveläinen yritys, joka tuottaa palveluja, joilla varmistetaan, että tapahtumaan osallistuja kuulee ja tulee kuulluksi.