Jyväskylä 6.2.2015
Vapaa julkaistavaksi
 

Mukana uusia kustantajia ja nimekkäitä kirjailijavieraita

Kirjamessut palaavat Jyväskylään

 
Kirjan vuoden kunniaksi Kirjamessut tekee tänä keväänä paluun Jyväskylään yhden välivuoden jälkeen. Jyväskylän Kirjamessut järjestetään 21.–22. maaliskuuta. Samana viikonloppuna Jyväskylän Paviljongissa on myös ShowlinkPets 2015 -lemmikkieläintapahtuma sekä Viini 2015 -messut. Kaikkiin viikonlopun kolmeen tapahtumaan pääsee yhdellä pääsylipulla.
 
”Jyväskylän Kirjamessuja on jo odotettu ja kustantajat ovat ottaneet sen hyvin vastaan. Mukaan on ilmoittautunut useita sellaisiakin kustantajia, jotka eivät olleet paikalla edellisillä Kirjamessuilla vuonna 2013. Messujen käyttöön varatusta näyttelytilasta on myyty jo yli 70 prosenttia”, tuottaja Marko Sormunen Sevent Oy:stä sanoo.
 
Messujen kirjailijavieraiden lista on jo nyt komeaa luettavaa. Paikalle tulevat muiden muassa Arman Alizad, Gustav Hägglund, Pelle Miljoona, Pirjo Hassinen ja Antti Tuuri. Kirjamessuilla myös keskustellaan ajankohtaisista aiheista. Nato-keskusteluun ovat lupautuneet esimeriksi Suomen entinen Washingtonin suurlähettiläs Jukka Valtasaari sekä Euroopan sotahistorian dosentti Markku Salomaa.
 
Jyväskylän Kirjamessut tuottaa Sevent Oy yhdessä Jyväskylän Messut Oy:n kanssa. Lemmikkieläintapahtumassa Sevent Oy:n yhteistyökumppanina on Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy. Viinimessut toteuttaa Jyväskylän Messut Oy.
 
Jyväskylän Kirjamessut ja ShowlinkPets ovat auki lauantaina 21.3. kello 9–18  ja sunnuntaina 22.3. kello 10–17. Viini 2015 käynnistyy jo perjantaina 20.3. Viinialan ammattilaisille se on perjantaina auki kello 12–15 ja yleisölle kello 15–20. Lauantaina 21.3. Viinimessut on yleisölle auki kello 12–20. 
 
Lisätietoja:
tuottaja Marko Sormunen, Sevent Oy, 040 567 0988