Tiedote
Julkaisuvapaa 21.11.14

 
Kirja- ja Viinimessut palaavat välivuoden jälkeen Jyväskylän Paviljonkiin!

Kirjan vuoden kunniaksi Kirjamessut palaavat Jyväskylään ensi keväänä. Messut järjestetään 21.-22.3.2015 samaan aikaan ja samalla pääsylipulla Lemmikkitapahtuman kanssa. Tapahtuman tuottaa Sevent Oy yhteistyössä Jyväskylän Messujen ja Lemmikkitapahtuman osalta Kennelliiton tytäryhtiön Showlink Oy:n kanssa. Viinimessut järjestetään 20.-21.3.2015 Jyväskylän Messujen toteuttamana.

"Kirjamessuja on kaivattu Keski-Suomeen niin kustantajien kuin kirjan ystävien toimesta. On upeaa, että saamme kirja-alan tarjonnan välivuoden jälkeen esille. Viini ja ruoka sopivat hyvin yhteen kirjojen kanssa, joten teemme Paviljonkiin oman alueen myös näiden ystäville", toteaa toimitusjohtaja Leo Potkonen Jyväskylän Messut Oy:stä.

Suunnitteluvoimaa Keski-Suomesta!

Tapahtuman suunnittelussa on mukana myös keskisuomalaisia kustantajia, kuten Docendo Oy. ”Docendolla näemme tilanteen niin, että uusi tuotantotiimi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tapahtuman menestyksekkääseen toteuttamiseen. Paviljongin mielekkäät puitteet ja hyvä, näkyvä markkinointi luo vahvan pohjan yhdelle uudelle Kirjan vuoden tapahtumalle, joka toivottavasti saa myös jatkoa”, tiivistää kehitysjohtaja Harri Simola Docendolta.

Lisätiedot:
Marko Sormunen, tuottaja, Sevent Oy, 040 567 0988
Leo Potkonen, toimitusjohtaja, Jyväskylän Messut Oy, 0500 499 964