Jyväskylä, 20.11.2014
Vapaa julkaistavaksi
 
 
Jyväskylän FinnMateria 2014 -messut onnistuivat hyvin
 
Torstaina Jyväskylän Paviljongissa päättyneet viidennet kaivosteollisuuden ja metallinjalostuksen FinnMateria 2014 -erikoismessut onnistuivat hyvin. Messuilla kävi reilut 3 000 alan ammattilaista. Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Jyri Siekkinen sanoo, että näytteilleasettajilta on tullut positiivista palautetta.
 
”Oli hienoa nähdä, että taloustilanteesta huolimatta näytteilleasettajat olivat messuilla täysillä mukana ja kävijöitä riitti vanhaan malliin. FinnMateria on luonteeltaan vahvasti ammattitapahtuma, joten lähes kaikki Jyväskylän Paviljongin ovista kävelleet ovat olleet alalla toimivia tai muuten aiheesta kiinnostuneita. Myös messujen yhteydessä järjestetyt seminaarit keräsivät runsaasti asiantuntijoita eri puolilta maata”, Siekkinen toteaa.
 
Seuraavat FinnMateria-messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa marraskuussa 2016.
 
Vuoden johtavan kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden sekä maarakentamisen messujen järjestelyissä olivat mukana Jyväskylän Messut Oy:n kanssa Vuorimiesyhdistys ry, POHTO, Infra ry ja Suomen Romukauppiaiden liitto ry.
 
 
Lisätietoja FinnMateria 2014 -erikoismessuista:
myyntijohtaja Jyri Siekkinen, Jyväskylän Messut Oy, puh. (014) 334 0029, 050 522 9911, jyri.siekkinen at jklmessut.fi, www.finnmateria.fi