Lehdistötiedote 20.3.2016
Julkaisuvapaa
 

Jyväskylän Rakennusmessut onnistui odotetusti

 
Sunnuntaina päättyneet Jyväskylän Rakennusmessut keräsi lähes 19 500 kävijää. Määrä on kutakuinkin sama kuin viime vuonna.
 
Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Jyri Siekkinen on erittäin tyytyväinen viikonloppuun. Näytteilleasettajilta tullut palaute lämmittää mieltä.
 
-Näytteilleasettajat ovat kehuneet messujemme tunnelmaa. Mieleistä heille on ollut myös se, että iso osa kävijöistä on ollut liikkeellä niin sanotusti tositarkoituksella, sanoo Siekkinen.
 
Näytteilleasettajat kertovat, että messuilla oli nähtävissä merkkejä talouden kohenemisesta.
 
-Jyväskylän Rakennusmessut ovat olleet erinomaiset tänä vuonna. Ihmiset ovat selvästi saaneet uskoa tulevaisuuteen ja rakentamisessa alkaa olla jo tekijäpula. Tuossa rautakauppiaatkin sanoivat, että nämä ovat olleet parhaita messuja, missä ovat olleet, ja tilauskirjat alkavat täyttyä, toteaa Kontiotuotetta edustava yrittäjä Kalevi Laajisto
 
Saman havainnon on tehnyt myös Keittiömaailman kauppias Arto Koskinen
 
-Messut ovat olleet hyvät. Meillä on ollut tänä viikonloppuna noin 30 % enemmän kontakteja kuin viime vuoden messuilla. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen uudisrakentajat ovat olleet hyvin liikkeellä, kertoo Koskinen.
 
Seuraavat Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Paviljongissa maaliskuussa 2017.
 
Jyväskylän Rakennusmessut on yksi Suomen suurimmista vuosittaisista rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen erikoismessuista.
 
 
 
Lisätietoja:
Myyntijohtaja Jyri Siekkinen, Jyväskylän Messut Oy
puh. (014) 334 0029, 050 522 9911
jyri.siekkinen@jklmessut.fi, www.jklrakennusmessut.fi