Tiedote.
Vapaa julkaistavaksi 28.2.2017
 

Jyväskylän Rakennusmessut esittelee sisustamisen huippuosaamista Keski-Suomesta

 
Jyväskylän Rakennusmessut vahvistaa tänä vuonna kodin sisustajalle suunnattua tarjontaansa. Sisustusteeman airueena messuilla toimii suosittu sisustussuunnittelija Heli Mäkiranta Muuramesta. Sisustusarkkitehtuuriin, valaisemiseen ja kalusteisiin erikoistuneen Mäkirannan kädenjälkeä on nähty laajasti ympäri maan. Hän on toteuttanut esimerkiksi Voimala Business Parkin rohkean ja leikkisän sisustuskokonaisuuden, joka on noteerattu muun muassa Prointerior-lehdessä.
 
Mäkirannan johdolla messuille rakennetaan nyt ensimmäistä kertaa mittava Trendit-showroom, jossa esitellään kaksi tämän hetken tärkeintä sisustustrendiä – boheemi ja harmoninen. Yleisöllä on hieno mahdollisuus myös tavata Mäkiranta osaston non-stop vinkkipisteellä ja saada huippuammattilaisen neuvoja omaan kohteeseensa.
 
Lisäksi Mäkiranta tähdittää ohjelmalavaa kertoen sisustamisen ajankohtaisista ideoista ja antaen uutta näkökulmaa valaisemiseen.
– Valkoinen on väistynyt, eikä ainakaan musta-valkoisia kontrasteja juuri nyt haeta. Sen sijaan nousussa ovat syvät värit sekä boheemit kuosit ja muodot, sekä toisaalta harmonia ja neutraalit, murretut sävyt. Valaistukseen panostetaan koko ajan yhä enemmän, mikä onkin tärkeää meillä, kun pimeän aika kestää seitsemän kuukautta vuodesta. Nousussa on myös kotimaisen muotoilun ja pienyritysten suosiminen. Ihmiset kaipaavat persoonallisuutta, Heli Mäkiranta kertoo esityksensä aiheista.
 
Erityistä Mäkirannan esityksessä on, että hän ratkoo lavalla joka päivä yhden uuden sisustus-pulman, joka on valittu yleisöltä tulleista ehdotuksista. Yleisöä kannustetaankin lähettämään omat ehdotuksensa 7.3. mennessä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2600 euron arvoinen sisustuspaketti.
 
Jyväskylän Rakennusmessut vietetään Paviljongissa 10.–12.3.2017. Messut kokoavat paikalle noin 250 näytteilleasettajaa, ja siten ne ovat yksi maan laajimmista rakentamisen ja sisustamisen erikoismessuista. Tarjonta keskittyy neljään teemaan; rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja pihanlaittoon.
 
Median edustajat ovat tervetulleita messuille!
 
Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan veloituksetta akkreditoitumis-lomakkeella. Akkreditoituneille lähetämme etukäteen lounaslipun sekä veloituksettoman pysäköintiluvan P3-alueelle. Mediahuone (K100 Klubi) löytyy Lutakonaukion aulasta, Kongressisisäänkäynnin vierestä. Mediahuoneessa on jaossa sekä messujärjestäjän että näytteilleasettajien tiedotteita. Käytettävissä on myös tietokone internet-yhteydellä sekä printteri. Tilassa on tarjolla kahvia ja teetä.
 
Akkreditoidu: http://www.jklrakennusmessut.fi/media/akkreditoituminen/
 
Messut avoinna
pe 10.3. klo 10–17
la 11.3. klo 10–17
su 12.3. klo 10–17 

Lisätiedot
Myyntijohtaja Jyri Siekkinen, Jyväskylän Messut Oy
p. 014 334 0029, 050 522 9911, jyri.siekkinen@jklmessut.fi
 
Lisää tapahtumasta: www.jklrakennusmessut.fi
Koko ohjelma: http://www.jklrakennusmessut.fi/ohjelmat/
Sisustusteema ja yleisökilpailu: www.jklrakennusmessut.fi/sisustajalle  
Logot ja kuvat: www.jklrakennusmessut.fi/media/
Lippukauppa: www.paviljonki-klubi.fi/paviljonkiklubi/?page=ticket&evid=184
 
Toteuta omannäköinen koti! Jyväskylän Rakennusmessut tuovat rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton ajankohtaiset tuulet Paviljonkiin 10.–12.3.2017.