Jyväskylän Rakennusmessuilla käytiin tositarkoituksella

Viikonloppuna vietetyt Jyväskylän Rakennusmessut keräsi Pavlijonkiin 18 000 kävijää. Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Jyri Siekkinen on erittäin tyytyväinen näytteilleasettajilta saamaansa palautteeseen. – Erityisesti saamme kiitosta siitä, että messukävijämme ovat aidosti kiinnostuneita tutustumaan osastojen tarjontaan ja löytämään sieltä uusia juttuja, Siekkinen kertoo.

Mikrosementtiä maahantuovan ja asentavan Ecolanicin yrittäjä ja toimitusjohtaja Eemeli Laitinen kertoo, että Jyväskylän Rakennusmessut olivat jopa positiivinen yllätys. – Saimme valtavasti uusia kontakteja ja tarjouspyyntöjä. Vaikutti sltä, että ihmiset olivat lähteneet liikkeelle tositarkoituksella, hän kertoo. Laitinen kiittää messujen hyviä puitteita sekä laajuutta, joka houkuttelee kävijöitä kauempaakin. Messuilla oli mukana yhteensä 250 näytteilleasettajaa.

Outi ja Teemu Manninen olivat saapuneet messuille etsimään ideoita omakotitalonsa pintaremonttiin. – Oli kyllä kiinnostavat messut. Saimme hyvää palvelua keittiötoimittajan osastolla ja pihasauna sekä poreallas taisivat mennä tilaukseen, Outi Manninen kertoo.

Kymmeniä messuja vuoden aikana kiertävä Jukka Maunuksela FG Finlandilta näki Jyväskylän Rakennusmessuilla merkkejä rakennusalan ja talouden piristymisestä. – Väkeä oli liikkeellä ja monet tiesivät selvästi, mitä olivat etsimässä, hän kertoo.

Jyväskylän Rakennusmessut on yksi Suomen suurimmista vuosittaisista rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessuista. Tänä vuonna messuja tähdittivät muun muassa sisustussuunnittelija Heli Mäkiranta, puutarhakirjailija ja -toimittaja Sonja Lumme sekä suosittu Arin ja Kirsin Kotirempat. Messuisäntänä toimi Jethro Rostedt.
Seuraavat Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Paviljongissa maaliskuussa 2018. 
 
Lisätiedot
Myyntijohtaja Jyri Siekkinen, Jyväskylän Messut Oy
p. 014 334 0029, 050 522 9911, jyri.siekkinen@jklmessut.fi
 
Lisää tapahtumasta: www.jklrakennusmessut.fi