Jyväskylä, 2.9.2015
                                                                                                             Vapaa julkaistavaksi
 
Jyväskylän Puumessuilla alan kovimmat uutuudet

70-vuotiaan FB Ketjutekniikka Oy:n vihreä kuljetinketju säästää luontoa

FB Ketjutekniikka Oy lanseerasi uuden ekologisen kuljetinketjunsa keskiviikkona 2. syyskuuta Jyväskylän Paviljongissa avatuilla Puu ja Bioenergia 2015 -messuilla. Tänä vuonna 70 vuotta täyttäneen FB Ketjutekniikan toimitusjohtaja Esa Saarinen sanoi, että kiinnostus on ollut kovaa ja uutta vihreää ketjua on jo ehditty myydä useille tuotantolaitoksille.
 
”Valtaosa tuotannostamme menee vientiin, ja vihreät arvot ovat yhtä tärkeitä kaikkialla maailmassa. Uusi kuljetinketju, FB500, on 15 prosenttia kevyempi kuin perinteiset ketjut. Tämän ovat mahdollistaneet Ovakon meitä varten tekemä erikoisteräs sekä ketjun profiilirakenne”, Saarinen totesi.
 
”Keveyden ja muodon ansiosta ketjun valmistukseen kuluu vähemmän raaka-aineita ja sen käyttö kuluttaa 15 prosenttia vähemmän energiaa. Lisäksi FB500:n käyttöikä on standardiketjuja pitempi”, hän jatkoi.
 
Puu ja Bioenergia 2015 -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 2.–4. syyskuuta, nyt jo neljännentoista kerran. Messut ovat yleisölle auki keskiviikosta perjantaihin kello 10–17. 
 
 
Lisätietoja Puu ja Bioenergia 2015 -messuista:
myyntijohtaja Jyri Siekkinen, Jyväskylän Messut Oy
jyri.siekkinen@jklmessut.fi, puh. 014 334 0029, 050 522 9911
www.puumessut.fi, www.bioenergiamessut.fi