Mediatiedote 25.11.2016

Hyvin onnistuneilla FinnMateria-messuilla lähes 3000 kävijää

FinnMateria-messut Jyväskylän Paviljongissa kokosivat kaksipäiväiseen tapahtumaan 23.-24.11. lähes 3000 kävijää. Kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja maarakentamisen erikoismessu järjestettiin kuudetta kertaa.

Näytteilleasettajat kokivat kohdanneensa messuilla juuri toivomaansa kohderyhmää. -Paljon tulee juuri sitä ydinporukkaa tänne messuille. Tämä on meille tärkeä tapahtuma, kertoo aluejohtaja Ville Keinänen Sandvik Mining and Construction Finland Oy:stä.

-Täällä on hyvin käynyt porukkaa ständillä opiskelijoista lähtien, jotka ovat tulevaisuuden tekijöitä, sekä ammattilaisia, joita tapaamme kaivoksilla ja tehtailla. Erittäin hyvä meno on ollut, pohti myyntipäällikkö Jukka Vanhala Sulzer Pumps Finland Oy:stä

Oikeanlaisen kävijäkunnan lisäksi myös messujen tunnelma sai kiitosta. -Fiilis on taattua FinnMateria-messuilla. Täällä näkee tuttuja, paljon on päästy keskustelemaan ja on luotu mielenkiintoisia kontakteja, joista odotamme paljon tulevaisuudessa, sanoo Teollisuustaito Oy:n toimialajohtaja Kare Lappalainen.

FinnMateria-messujen keskustelutilaisuuksista yleisöä kiinnosti erityisesti ”Onko kaivos uhka vai mahdollisuus”-seminaari, joka kokosi keskiviikkona parisataa kuulijaa.

Lisätietoja antaa:
Harri Mäkinen
Myyntipäällikkö
050 410 0841
harri.makinen@jklmessut.fi