Hyggeä elämään –  hyggeguru Meik Wiking saapuu Jyväskylään

 
Mukavuutta, tunnelmaa, läsnäoloa, nautintoa ja harmoniaa. Nämä ovat hyggeilyn teemoja, ja niiden ympärille kietoutuu uusi Hygge 2017 -lifestyletapahtuma Jyväskylässä 29.9.-1.10.2017. Tapahtumassa otetaan irtiotto arjesta ja keskitytään omaan hyvinvointiin – sisäisesti ja ulkoisesti.
 
”Haluamme järjestää tapahtuman, joka tuo ideoita hyvään oloon kiireisen elämän vastapainoksi. Tarjoamme elämyksiä kaikenikäisille, omasta hyvästä olostaan kiinnostuneille ihmisille. Luomme aivan uudenlaisen tapahtuman, joka vahvistaa Jyväskylää tapahtumakaupunkina”, iloitsee Jyväskylän Messujen projektipäällikkö Jaana Airikainen.
 
Kun tapahtuman teema oli vahvistunut, oli selvää, että pääesiintyjäksi haluttiin Meik Wiking. Wiking on Kööpenhaminassa sijaitsevan Happiness Research Instituten johtaja ja bestseller-kirjailija. Hänen tunnetuin teoksensa on Hygge – Hyvän elämän kirja, joka on käännetty ainakin 27 kielelle. Wiking muistuttaa kirjassaan, että parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia. Hidas, yksinkertainen ja vaatimaton elämä on hyggeä ‒ kuluneet villasukat, kupillinen teetä ja kotiruoka. 
 
Meik Wiking on paras mahdollinen opas kertomaan hyggeilyn saloista. Nyt Wiking saapuu Jyväskylään kertomaan, kuinka voimme nauttia elämästämme enemmän ja mitata onnellisuutta. Hän kertoo myös, mikä on hyggeilyn merkitys pohjoismaalaisten menestymisessä onnellisuustutkimuksissa. Koti on hyggen keskus ja hyggeilyn tärkeitä asioita ovat läsnäolo, nautinto, kiitollisuus, harmonia, mukavuus ja rentous.
 
Wiking puhuu myös Sauna from Finlandin järjestämässä World Sauna Forum -seminaarissa 29.9.2017 hyggen ja suomalaisen saunan yhteydestä. World Sauna Forum on uusi sauna-alan kansainvälinen seminaari, joka tarjoaa tiedettä, terveyttä ja hyvinvointia saunasta.
 
 
Lue lisää Hygge 2017-lifestyletapahtumasta: www.hygge2017.fi
 
 
Tapahtuman järjestää Jyväskylän Messut Oy yhteistyössä Fashion Unitin sekä Sauna from Finlandin kanssa. Jyväskylän Messut Oy tuottaa elämyksellisiä tapahtumia Jyväskylän Paviljongissa.
 
Lisätiedot:
Myyntijohtaja Vesa Pohjonen, 050 325 7636, vesa.pohjonen@jklmessut.fi
Projektipäällikkö Jaana Airikainen, 050 372 5620, jaana.airikainen@jklmessut.fi
www.jklmessut.fi