Hygge-ilmiöstä syntyi uudenlainen lifestyletapahtuma

Tiedote. Julkaistu: 22.02.2017 klo 15:37
Hygge 2017 lifestyletapahtuma

Mukavuutta, tunnelmaa, läsnäoloa, nautiskelua ja harmoniaa. Sitä on maailmalla suureksi ilmiöksi kasvanut hyggeily. Nyt ilmiöstä kumpuaa aivan uudenlainen lifestyletapahtuma, jossa päästetään irti arjesta ja keskitytään omaan hyvinvointiin – sisäisesti ja ulkoisesti. Hygge 2017 -lifestyletapahtuma järjestetään 29.9.–1.10.2017 Jyväskylässä. Tapahtuman järjestää Jyväskylän Messut Oy yhdessä Fashion Unitin sekä Sauna From Finlandin kanssa.

- Ryhdyimme järjestämään Hygge-tapahtumaa, koska haluamme tuottaa hyvän olon ideoita kiireisen elämän vastapainoksi ja elämyksiä kaikenikäisille hyvinvoinnista kiinnostuneille. Halusimme myös luoda uudenlaisen, Suomessa ennennäkemättömän tapahtumakonseptin, joka vahvistaa Jyväskylää tapahtumakaupunkina, Jyväskylän Messujen projektipäällikkö Jaana Airikainen kertoo.

Hygge 2017 -lifestyletapahtumassa yhdistyy kaikki, mikä elämässä on ihanaa: hyvä ruoka ja juoma, hyvinvointi, kotoilu, liikunta ja muoti. Tapahtumassa kävijä sukeltaa Hygge-maailmaan, kokemaan ja nauttimaan.

Tapahtumassa on laaja kattaus ruokaa ja juomaa, muotia, kauneutta, liikuntaa ja saunaelämyksiä. Makunautinnoista mukana ovat muun muassa syys-talvikauden kuumat juomat sekä oluet, viinit ja shampanja. Esille pääsevät myös kodin tunnelmanluojat kuten kynttilät ja piensisustus.

- Hygge 2017 -lifestyletapahtuma on täynnä kokemuksia ja yhdessä tekemistä rennossa ympäristössä, Fashion Unitin yrittäjä Johanna Soilu tiivistää. - Haluamme nostaa esille suomalaisia muodin tekijöitä ja kasvattaa kotimaisten suunnittelijoiden, muotiyrittäjien ja muodin erikoiskaupan tekijöiden näkyvyyttä ja tunnettuutta. Tapahtumassa nähdään muun muassa Suomen Suurin Catwalk, jolla esitellään tulevan talven muoti.

Sauna from Finland puolestaan tuo saunaelämyksen kokonaisuudessaan Hygge 2017 -tapahtumaan. - Saunominen on hyggeilyä parhaimmillaan. Suomalainen sauna on kokonaisvaltainen elämys, joka alkaa jo ennen saunaa ja jatkuu rentona fiiliksenä pitkään sen jälkeen. Suomalaisessa saunaelämyksessä ihminen on läsnä kaikilla aisteillaan. Tämän elämyksen haluamme tuoda Hygge 2017 -tapahtumaan, toiminnanjohtaja Carita Harju Sauna from Finlandista kertoo.

KUTSU MEDIALLE

Kutsumme median edustajat kuulemaan lisää uudesta tapahtumakokonaisuudesta ja hyggeilemään kanssamme!
Keskiviikkona 15.3.2017 kello 8.30-10.00, Original Sokos Hotel Alexandra Jyväskylän saunaosasto
Ohjelmassa aamiaistarjoilua sekä hyvinvointia.
Ilmoittautuminen pe 10.3.2017 mennessä: jaana.airikainen@jklmessut.fi

HYGGE 2017 TAPAHTUMATIEDOT

Hygge 2017 -lifestyletapahtuma on avoinna Jyväskylän Paviljongissa
la 30.9. klo 10–17
su 1.10. klo 10–17

Hygge 2017: Viini, Olut ja Shampanja -alue on avoinna
pe 29.9. klo 16–21
la 30.9. klo 12–21

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Jyväskylän Messut Oy, myyntijohtaja Vesa Pohjonen, 050 325 7636, vesa.pohjonen@jklmessut.fi
Jyväskylän Messut Oy, projektipäällikkö Jaana Airikainen, 050 372 5620, jaana.airikainen@jklmessut.fi
Fashion Unit, toimitusjohtaja Johanna Soilu, 040 579 2231, johanna@fashionunit.fi
Sauna From Finland, toiminnanjohtaja Carita Harju, 040 566 2481, carita@saunafromfinland.fi

www.hygge2017.fi

Jyväskylän Messut Oy tuottaa elämyksellisiä tapahtumia Jyväskylän Paviljongissa. Meillä on tavoitteena luoda asiakaskokemus, joka jättää muistijäljen. Tunne on mukana myös liiketoiminnassamme. Meillä on tapahtumakokemusta yhteensä yli 100 vuotta. www.jklmessut.fi

Fashion Unit on ainutlaatuinen tyylin ja muodin edelläkävijä, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja yllätyksellisiä hetkiä niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Tuotamme korkeatasoisia muotinäytöksiä ja -tapahtumia, jotka toteutetaan suurella intohimolla ja vakaalla ammattitaidolla. www.fashionunit.fi

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet vauhdittavat tätä tavoitetta omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan. Tavoitteenamme on edistää suomalaista saunakulttuuria ja siihen liittyvää liiketoimintaa sekä tukea saunaan liittyvien palveluiden ja innovaatioiden kehittämistä. www.saunafromfinland.fi