Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).

22. - 23.5.2018 Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät

Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 22.–23.5.2018 Jyväskylän Paviljongissa.

Päivät starttaavat jo 21.5. Get-together illanvietolla, jolloin on mahdollisuus myös tutustua näyttelyyn ja verkostoitua kollegoiden kanssa.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien sekä Jyväskylän ja Oulun kaupunkien kanssa.
Ohjelma on nyt julkaistu. Tapahtumasta on luotu monipuolinen kokonaisuus, joka palvelee sekä sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien, että järjestelmätoimittajien tarpeita.
Ohjelmassa on entiseen tapaan omat sessionsa uusista tuotteista ja toteutuksista. 

Viime vuosina on päiville osallistunut reilut 1000 asiantuntijaa eri puolilta Suomea sekä lähes 100 näytteilleasettajaa.
Jyväskylän Paviljonki tarjoaa erinomaiset puitteet näinkin laajalle tapahtumalle ja päivät toimivat hyvänä tiedonlähteenä sekä verkostoitumisessa alan ammattilaisten kanssa.