Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block1_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block2_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

To 6.4.  Jari Sillanpää ja Aino Suhola: Anna käsi

Jari Sillanpään tähdittämässä illassa musiikki, laulu ja tarinat kuljettavat kuulijaa elämänkaarta pitkin ihmisyyden syvimpään olemukseen.
 
Kaipuu ojentuvaa kättä ja sylin lämpöä kohti tekee mutkikasta matkaa. Kuumimmassa keskipäivässä se tuoksuu ilolta, auringolta, hieltä, juuresta leivotulta leivältä ja virtaavalta vedeltä.
 
Elämä myös polttaa ja satuttaa, mutta vähä vähältä siihen suostumalla tulee ihmiseksi. Puutteelliseksi, rajalliseksi, rakastettavaksi. Ja lopulta on valmis lämmittämään sylinsä toiselle samanlaiselle.
 
Sitten ei enää pelota. Ei elämä, ei kuolema, anoppi tai Venäjä. Onhan me syöty tillilihaakin!
 
Ainutkertaisen illan kapellimestarina on Heikki “Hexa” Elo, käsikirjoitus on Aino Suholan, joka on kirjoittanut mm. Sillanpään henkilökuvan Jaettu jano ja konserttikiertueen Määränpää tuntematon.
 
Lipputulot lahjoitetaan Jyväskylän yliopiston varainhankintaan, johon myös Sillanpää ja Suhola lahjoittavat esiintymisensä. Joukko keskisuomalaisia yrityksiä huolehtii soittajien sopan.
 
Tapahtuman järjestää Jyväskylän Kongressikeskus Oy, joka osallistuu yliopiston varainhankintaan myös tarjoamalla illalle tila- ja tapahtumajärjestelyt.

Kiitämme kumppaneitamme: LähiTapiola Keski-Suomi, Nordea, Hotelli Alba, OP Keski-Suomi, Solo Sokos Hotel Paviljonki, Elonen, Laukaa-Konnevesi Lehti, Isku, Keskimaa, Keskisuomalainen ja Toimistotukku 4-M Oy.

          
 
Esitys Wilhelm-salissa alkaa klo 19
Kesto n. 1h 15min. Ei väliaikaa
Liput: 35 € (sis. palvelumaksu)
Liput myynnissä: Ticketmaster

KONSERTTIELÄMYS MAISTUVAKSI

Aloita konsertti-ilta seurueen yhteisellä ravintolaillallisella varaamalla Dinner & Show -paketti.
Tilaukset: myyntipalvelu@jklpaviljonki.fi, 014 339 8143