Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block1_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block3_linkki() (rivi 23 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

PE 9.11.2018 Ilmavoimien Big Band:
Aalto IV - Dallapén tahdissa

Solistina: Juha Hostikka
Kapellimestari: musiikkimajuri Juha Ketola

Tämänvuotisen Ilmavoimien Big Bandin Aalto-sarjan päättää konsertti Dallapén tahdissa.
 
Viihdeorkesteri Dallapé on suomalainen vuonna 1925 perustettu viihdeorkesteri, jonka vaikutus suomalaisessa musiikkikulttuurissa on ollut merkittävä. 1930-luvun pulavuosina suomalaista levyiskelmää dominoi Dallapén mestaroima kotimainen haitarijazz. Tuona aikana suomalaisten suuri enemmistö osti levyjä lähinnä kuuntelulevyiksi eikä niinkään tanssin taustalla soitettaviksi.
 
Dallapén ensimmäinen ikivihreä oli vuonna 1931 levytetty Sulamith, jonka lauloi levylle Veli Lehto. Matti Jurvan sävellys keitaineen ja minareetteineen merkitsi suomalaisille kaukokaipuuta ja kangastuksia; persialaista mystiikkaa ja Tuhannen ja yhden yön tarinoita, myös Hollywoodia ja Rudolph Valentinoa. Suomalaiseen yleisöön kaihoisa huokailu puri muutenkin kuin veitsi voihin, ja tässä tapauksessa veitsi oli vieläpä käsitelty aavikon kuumalla eksotiikalla. 1930-luvun lopussa Dallapén soinnissa ruvettiin kuulemaan enemmän jazz-vaikutteita. Suomalaisen levyiskelmän ja Dallapén vaikutu suomalaiseen pop-musiikkiin on jatkunut näihin päiviin saakka.
 
Kuulutus lennolle AALTO IV:
Musiikillisessa tutkimusmatkassa oppaana toimii Dallapén nykyinen johtaja, upeaääninen Juha Hostikka. Hostikka on toiminut Dallapé-orkesterin johtajana vuodesta 2009. Häntä on kuultu myös monissa teatteri- ja oopperaproduktioissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
Tule ja hanki paikkasi ajoissa, sillä DC-3:n istumapaikat ovat kortilla.
Reittinä: Egypti-Timbuktu-Siperia-Unkarin pusta-Sahara-Viidakko-Tampere
Ilmavoimien Big Bandin lennolla kapteenina toimii musiikkimajuri Juha Ketola ja perämiehenä Juha Hostikka.

Konsertti alkaa Ravintola Fanerissa klo 19.00.
Järjestää: Ilmavoimien soittokunta  
Liput: 25 € / 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi)
Lippupiste


 

Etkot ennen konserttia ja suut makeaksi väliajalla

Tule nauttimaan yhdessä kaveri- tai työporukkasi kanssa viihdeillasta pidemmän kaavan mukaan. 
Dinner & Show - paketti on tähän aivan täydellinen vaihtoehto.
Paketti sisältää maukkaan buffetruokailun sekä lipun viihdeiltaan sekä naulakkopalvelun. 

Etukäteen tilatuilla väliaikatarjoiluilla vältät jonottamisen ja voit keskittyä nauttimaan tarjoiluista. 
Konserttitarjoilut voi tilata ja maksaa kätevästi ennakkoon nettilomakkeellamme.